mandag 14. desember 2009

Carola!

Jeg liker Carola - sangen og stemmen er fantastisk! Går rett hjem til meg! Men jeg liker også det hun SIER mellom sangene. At hun tror. Hva hun tror. Og at hun sier det med så stor frimodighet. Det står det respekt av!
På fredag var vi 4 venninner som var på Carola's julekonsert i Stavanger! Det var en flott opplevelse! Vi satt på rad 7, og jeg hadde med kamera og linser i veska mi! ;) (ps.det var lov å ta bilder...)  Stemningen var flott, og konserten inneholdt varierte julesanger, alt fra rolige sanger til "futt og fart"! Kleskift, småsnakk, bilder, lyd og lys, tilsammen et flott show - etter min smak!
Men - At hun orker. At hun orker!! Snakk om å være 100% tilstede for publikum! Konserten varte i 1 1/2 time, etterpå signerte hun cd'er, og stilte opp på foto sammen med sine fans. 100% tilstede, og ALLE ble sett og hørt. Jeg betraktet det hele litt på avstand, og ble imponert. Da det var noen få igjen, gikk jeg frem og fikk signert cd'en jeg kjøpte. Hun småpratet med meg, som om jeg var den eneste som hadde vært innom den kvelden. 100% - for meg i noen minutter. Det er ikke rart hun får fans! Nå har hun en til.... :)

Carola leser fra juleevangeliet:To God be the glory....
OK.....eg gjør til vanlig ikkje sånn....springe itte "stjernene"....men eg blei såååå imponerte!
Eg e blitt ein fan!


5 kommentarer:

Arya sa...

Så kjekt! Og så flotte bilder!!!! Jeg har aldri egentlig vært noen Carola-fan, men må innrømme at dette er et av innleggene som er i ferd med å forandre beslutningen min :-) Dessuten synger hun som en engel...

Karsan sa...

Fikk link til bloggen din av min søster Anna... Åh - det er vel ikke bra for en misjonær å være misunnelig... men det er jeg. Wow! Heldiggris! Jeg er også fan. Har vel snart 25års jubileum som det om det ikke har passert... Uhelbredelig. Det var skjønt å se dine vakre bilder. Så håper jeg at jeg får med meg en av hennes julekonserter en gang! Mvh Karsan (i Etiopia)

Nina sa...

Så flotte bilder Heidi:-) Og så kjekt med bilde av dere to sammen:-)

Klemmer fra Nina (mamma til Karoline)

Alice sa...

Utrolig flotte bilder av Carola! Kjempebra jobba!! Og bonus til slutt :-)

Klem fra Alice

Terese sa...

Så utrolig flotte bilder du tok av Carola!! De er jo helt proffe, veldig imponerende! Og så kjekt at du fikk et så fint bilde sammen med henne, hun virker bare så fin som person! Kan godt forstå at Carola har fått en fan til!
Bra jobba, Heidi!
Terese

Søk i denne bloggen