tirsdag 26. oktober 2010

Lusekofte og bollekinn!

Av alle de deilige og skjønne 1-åringene jeg har fotografert, så har definitivt Samuel de deiligst bollekinnene man kan tenke seg!! Alle 1-åringer bør ha bollekinn, og Samuel har noen gode! :) 
Vi var først i studio, deretter tok vi utebilder! Samuel var en veldig blid og god gutt, lett å ta bilder av! Men da vi kom ut, ville han liksom ikke smile slik han gjorde inne! Jeg lurte på om han hadde noe i munnen, men nei.... Men søt var han jo uansett, i lusekofte som mamma hadde akkuratt rukket å bli ferdig med - og sixpence
På ettermiddagen fikk jeg SMS, jo Samuel hadde hatt en stein i munnen under hele fotograferingen! Ikke rart man ikke kan smile med munnen åpen da!! :) Luringen! Men - med de bollekinnene og den flotte kofta, trenger han bare se i vår retning, og vi er solgt! :) Ikke sant??


Liten mann i store skogen!


 År 1930?? :)
PS: Jeg runder snart 10.000 besøkende på bloggen min, og det er utrolig gøy! Jeg har blogget i vel et år, og hadde aldri regnet med en slik respons! 
TUSEN TAKK til alle dere bloggvenner som kommer innom, og til dere som jeg treffer "laiv"! 
TAKK til dere som kommer med hyggelige kommentarer på bildene mine! :) 
Det setter jeg veldig stor pris på! :)

9 kommentarer:

Anne sa...

Å sden søtnosen der får man bare lyst til å ta på fanget og knuge inntil seg :-) Det første bildet her var jo bare så trøft da, gikk rett i hjerte på meg i alle fall, og da kan en jo tenke seg for de som er `eiermann` av denne krabaten :-)

Fotograf Tanja Myrbråten sa...

Haha.. for en skjønning, ikke rart han ikke ville smile, måtte jo passe på så fangsten ikke falt ut

Pia sa...

He he, herlige bollekinn! Og kjenner igjen uttrykket- sånn ser veslejenta mi også ut når hun lagrer noe i munnen;)

Jeanette Jess1 sa...

Så fantastiske bilder ;)
Skal fotografere en liten gutt nå til helgen jeg også, så jeg håper det kommer noen fine dager snart...

Hva slags objektiv er det du bruker ?

-hanne sa...

Nydelig liten gutt, ja! Håper vi får se noen av studiobildene også :)
Gratulerer med stor trafikk på bloggen, moro det!

Anonym sa...

Så flotte bilder. Gleden er alltid stor når du har lagt noe nytt inn på bloggen... Må jo inn å sjå med ein gang;) Knib fra Fru Olsen

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

Så herlige bilder av den lille steinspiseren! *ler* Grattis med 10 000 besøkende også, Heidi! Klemmer

Gry sa...

Å, så kjekt det var med kommentar inne hos meg! Jo da, jeg lever fortsatt, men måtte ta et valg ift hva jeg bruker tiden min på. Det blir mye pc-sitting, og det er masse annet jeg egentlig skulle ha gjort i stedet. Samt at jeg liksom gikk på en liten 'smell' når det gjelder fotografering. Ble vel for mye. Vet ikke. Men nå gjør jeg det jeg vil, når jeg vil - og maler trappen innimellom :-) Har nettopp byttet jobb også så det har blitt litt vel mye aktiviteter.

Men i går var jeg på portrettkurs og har fått fornyet glede ved fotografering. Og det beste - ble kjent med en av kursdeltagerne som jobber mye med gatefotografering her i bergen, og han var et utrolig menneske. Så nå har jeg fått bommet meg et kurs i dette hos han! Akkurat noe slikt jeg har hatt lyst til i lang, lang tid!!

Fantastiske bilder som alltid, Heidi! Synes slike bilder uten smil også kan være flotte, jeg da. Og artig historie!

klem!

Kine sa...

Glad jeg fant fram til bloggen din, for her likte jeg meg godt! Så masse fine bilder, wow:) Henger meg på videre og gleder meg til å besøke deg igjen..

For en herlig liten gutt, kjempefine bilder av han..

*klem fra Kine*

Søk i denne bloggen