søndag 27. februar 2011

Konfirmant og kjernekar!

Jeg trives med å fotografere konfirmanter! De er utrolig flinke både til å posere, og være naturlig - på samme tid! Jeg liker at de er voksne, og fremdeles litt "barn"! 
Det å være hos fotografen er en sånn "voksengreie" som de skal gjøre uten foreldrene, og i samarbeid med meg. De får bestemme ganske mye, men må til gjengjeld by på seg selv. Og den utfordringen takler de fleste supert! Denne staute karen er intet unntak! Jeg fotograferte han i nærheten av der de bor. Det var utrolig fint der, og vi fikk mange flotte bilder! Vi pratet om både "laust og fast" i løpet av fotograferingen, og Roald har definitivt hodet og hjertet på rette plassen! :) Makan til kjernekar! :)









Her har jeg gått "bananas" i Photoshop, og trenger faktisk PS-filen for å vite hva jeg har gjort! LOL! Men jeg liker det, og synes det ble kult og annnerledes! :) 

Flott fyr, ikke sant?? :)

9 kommentarer:

Siw Aina sa...

Kommer nok til å knuse noen pikehjerter han der ;)
Knakende kjekk ung mann, og ikke minst dyktig fotograf :D
Jeg driver å "lader opp" til våren, det er en del som ønsker å få konfirmasjonsbildet sitt tatt. Så nå lurer jeg på om jeg er klar for å ta skrittet fult ut med fotograferinga...?
Vel, vi får se;)

Ha ei fin natt.
Klem

Anne sa...

Ikke bare flott fyr Heidi, men flott fotografert også :-)

Yes! you did it again!

-hanne sa...

En kjekke ung mann, og godt fotografert i et veldig fint miljø :)
-Har to unge damer selv som skal fotograferes i mai, og kjenner at jeg gleder meg, det er som du sier utrolig morsomt og koselig å fotografere denne aldresgruppen :)

2søtesmå sa...

Så mange tøffe og fine bilder. Blir liksom et helt annet minne fra konfirmasjonstiden. Har dessevrre sett mye dårlig tatt hos fotograf i "den berømmelige stolen" eller "foran treet". Selv sitter jeg på en trapp med bikkja i fanget.... Er så glad for at tidene forandrer seg litt og at det blir mer liv i bildene.

Kan tenke meg det er hyggelig å bli fotografert av deg og at de unge får til å by på seg selv!

Nå har mitt nye portrettobjektiv kommet fra japanfoto, så nå leker vi oss i heimen. Selv ikke en brødskive blir fortært uten at mor kommer frem med kameraet! ;-)

Ha en god uke!

Anita sa...

Gode bilder. Det må vera ein stolt konfirmant dette!

Scapa sa...

Du tar altså utrolig flotte bilder! Tenk om du hadde bodd på Østlandet (eller vi på Vestlandet...) så skulle du fått knipset hele Scapa-familien ja!

Pia sa...

En flott fyr, ja! Varierte og fine bilder!

drømmefabrikken ♥ sa...

Ja, denne karen her var kjekk! Flott bilder, Heidi! Som vanlig:-)

Lise sa...

Ja dette var virkelig en flott ung mann. Tipper han ble fornøyd med disse bildene også :) Flott jobba fra begge to.

Søk i denne bloggen