lørdag 24. september 2011

Moods of Gilja....

......er egentlig en tittel som passer bildene av denne flotte konfirmanten! Jeg fikk tatt bilder av henne på gården deres på Gilja i Gjesdal, i storslått natur! Sola var på sitt vakreste, varmt og godt i været, og hus/låve/marker og fjell bød på den ene "backdrop'en" etter den andre! På slike dager er det vanskelig å slutte av en fotosession! Du vet aldri når du har så god match av alle involverte "ingredienser" igjen! ;) Jeg kom hjem med et "grusomt" høyt antall bilder, men har storkost meg i redigeringen!
Her er en liten smakebit til dere som følger bloggen min! Tusen takk for oppmuntringer og koselige kommentarer! Jeg setter veldig stor pris på det! ;)

Birgit er "velsignet" med DEEET flotte, tykke håret, og nydelige krøller! Men som de fleste andre som har krøller, blir det ekstra stas å kunne dra de ut, og ha glatt hår! Hun kler begge deler, og håret rammer så fint inn ansiktet hennes når det er glattet ut!  Naturen bød på sine eksklusive bakgrunner, her er vi nesten helt under et stort grantre! 
Er det ikke stemningsfullt?

Birigt ønsker bilder sammen med hunden sin, og det ble mange koselige bilder, her en liten collage:

2 kommentarer:

Trine Lill sa...

Herlige bilder som alltid Heidi!:)
Ha en fin lørdagskveld!
klem

Liv Johanne sa...

Konfirmantfotografering er noe av det aller morsomste jeg gjør, og det ser det ut til at du synes også :) En utrolig flott jente, veldig god formidlet av deg.. Godt jobba!

Søk i denne bloggen