fredag 30. september 2011

Brudepar med glimt i øyet!

det kan trygt sies om dette flotte paret! Jeg fotograferte dem på gården de snart skal overta i Berkreim! Brudgommen blir grisebonde, og vi tok noen morsomme bilder, der den nye "bondefruen" har fått nok av både taktorer og møkkaspader!! Vi fant på mange morsomme bilder, og utradisjonelle bilder! Ja, vi tok til og med noen i brudgommens gravemaskin, så her er brudepar med sansen for herlig humor! ;)
Og Bjerkreim viste seg fra sin deiligste side, med grønnkledde åser, og flott sol! Vi tok disse bildene FØR vielsen, og brudeparet var så rolige og avslappet under hele fotoshooten, så det var en ren fornøyelse å fotografere dem!
Bildene er klikkbare, om du vil se dem større!

Sjekk det blikket til bruden!! Herlig hverdagshumor!!


Fantastiske Bjerkreim!


 "Smellkyss!!"

Under tuntreet....


Sjekk den latterkula, jeg tror disse to vil få et fantastisk liv sammen! :)

Er de ikke flotte??

lørdag 24. september 2011

Moods of Gilja....

......er egentlig en tittel som passer bildene av denne flotte konfirmanten! Jeg fikk tatt bilder av henne på gården deres på Gilja i Gjesdal, i storslått natur! Sola var på sitt vakreste, varmt og godt i været, og hus/låve/marker og fjell bød på den ene "backdrop'en" etter den andre! På slike dager er det vanskelig å slutte av en fotosession! Du vet aldri når du har så god match av alle involverte "ingredienser" igjen! ;) Jeg kom hjem med et "grusomt" høyt antall bilder, men har storkost meg i redigeringen!
Her er en liten smakebit til dere som følger bloggen min! Tusen takk for oppmuntringer og koselige kommentarer! Jeg setter veldig stor pris på det! ;)

Birgit er "velsignet" med DEEET flotte, tykke håret, og nydelige krøller! Men som de fleste andre som har krøller, blir det ekstra stas å kunne dra de ut, og ha glatt hår! Hun kler begge deler, og håret rammer så fint inn ansiktet hennes når det er glattet ut! 



 Naturen bød på sine eksklusive bakgrunner, her er vi nesten helt under et stort grantre! 
Er det ikke stemningsfullt?

Birigt ønsker bilder sammen med hunden sin, og det ble mange koselige bilder, her en liten collage:

søndag 11. september 2011

Konfirmant og odelsgutt!

Disse bildene fikk jeg tatt av Magnus på gården deres! Det er så utrolig gøy når vi får til akkuratt det: - ta bildene der folk bor! I hagen, på gården, i eplehagen, i sandkassen, osv! Det er så verdifullt når bildene er fra stedet som blir i familien i generasjoner!
Magnus er ein flott kar, og har fått utdelt noen av de mest sjarmerende smilehullene jeg har sett!
Her er et lite glimt av odelsgutten fra Sola!




torsdag 8. september 2011

Gutten i pysjen!

Her er en liten, men stooor, sjarmør: Bo Georg, 1 år! Han har smilet på lur stort sett hele tiden, og hadde det kjempegøy i studio! Jeg synes det er fantastisk å fotografere barn som ler! Bo Georg er en av de som ler - og ler godt! Det er utrolig smittsomt, og vi oss fikk en artig fotosessioen med mye latter! I tillegg hadde han pysjen på noen av bildene, noe jeg syns var kjempesøtt og mega-kult!! ;)
Herlig liten fyr! :) (bildene er klikkbare)






torsdag 1. september 2011

Lise Marcela!

Jeg fikk ta konfirmasjonbilder av Lise Marcela, og det var veldig kjekt! Hun var sååå flink til å slappe av, posere, og bød på seg selv under hele fotograferingen! Veldig gøy både for konfirmant og fotograf! Resultatet er blitt flere "utradisjonelle" bilder, som jeg tror vil være til glede for henne og familien lenge!
Her er et lite knippe bilder av den flotte konfirmanten:





 Jeg bare eeeelsker lyset og stemningen i dette bildet, og kunne tapetsert en vegg her hjemme med det....





Fantastisk jente, ikke sant?? :)

Søk i denne bloggen