fredag 13. november 2009

Prinsessen på fjerten.....!

Tittelen er egentlig fra en morsom barnebok, men jeg synes den passet godt på min søte, lille niese - Andrea (3 1/2 år)- som jeg hadde i studio.
Hun og familien skulle ta familiebilder, men Andrea synes det var kjekkest å gjøre som HUN ville. Temperaturen ble høy hos alle, men Andrea ser ut til å ta det hele med knusende ro - i allefall på disse bildene!
Tross - en litt rampete prinsesse som går egne veier, prinsessen på fjerten - er hun ikke herlig????

3 kommentarer:

Berit K. Høyland sa...

skulle gjerne sagt at det var en nyyydelig liten prinsesse ... men hun var en smule (sterk underdrivelse9 for trollete etter min smak!
På det siste bildet derimot, ser hun ut som en engel

2søtesmå sa...

Så nydelige bilder! Ser veldig ut som en prinsesse for meg (som ikke var med på seansen ;) ). Skikkelig misunnelig på dere som har tilgang på studio altså.

P.s Jeg får ikke bloggen din til å oppdatere seg i lista mi når du kommer med nye innlegg. Skal bli bedre på å stikke innom likevel. Blir så inspirert av alle de flotte motivene/bildene du tar!

Gry Offernes sa...

Nydelige bilder, Heidi! Du er flink til å ta bilder!! Og jeg synes prinsessen var en ekte liten prisesse - på fjerten!

Og du, nei, jeg blir ikke sjøsyk. Vi står på botnen med plattformen. Men er aldeles ikke særlig høy i hatten når det blåser 90 knop og jeg har store problemer med å holde meg innenfor rekkene... :-)

Søk i denne bloggen