søndag 28. mars 2010

Pågangsmot som ein høvding!

I dag har me vært på sykkeltur! Eg må bare innrømma det: Det va egentlig grusomt te tider! Av denne ein grunn: David (4) har begynt å sykla uten støttehjul, og han sjangle sånn av og te, at eg har hjerta i halsen!! Han kan ikkje "starta og stoppa" sjøl, og vil at me ska holde sykkelen då. JO, greit når han starte, men ikkje fullt så enkelt når han ska stoppe! Det blei eindel knall og fall, litt grining, ittefulgt av sinte tramping i bakken, og: "Mamma, hjelp meg på igjen!!!" Men han har sykla 7,2 km i dag, og har pågangsmot som ein høvding!!


Her e Andreas og David (bakfra), eg fekk ikkje tatt mye bilder av David når han sykla, for eg måtte bare hiva meg på sykken min, og følge etter! (klikk på bildene for å se de større)

Her har me pause på lekeplassen i Dompå på Sunde! David bler snurra rundt og rundt på disså!

Andreas/Tøffingen.....

3 kommentarer:

Kathrine sa...

He..Ja, det går da stort sett bra:) Gleder meg til å ta frem syklene jeg også. Kanskje etter påske.

Kul med briller!

:)

Berit K. Høyland sa...

så bra at David har kasta støttehjulå!! Me har åg gjort det på Anny og Andrea sine syklar, men de kan absolutt ikkje sykla me di .. så det blir kver sin tur fra huset te låven og tebage igjen. Aldri to på ein gang, så det syns di e kjeeeeedeligt! :)) Jaja, sparkesyklane klare di i hvert fall uden støtte, så livet e ikkje heilt kjipt ;)

om du ikkje e totalt udsleden av å springa itte David, e me klar for litt action neste uga! :)

Gry Offernes sa...

Så kule bilder!! Skjønner problemstillingen din med å holde følge med syklisten - opplever det samme på ski. Syklingen går saktere her i huset, men det forandrer vel seg det også etterhvert!

ha en riktig så fin påske!

Søk i denne bloggen