onsdag 4. august 2010

London Workshop!

I'm going to blog this one in english, just for my great workshop friends! :) In june I went to London, I had looked sooo much forward to the workshop!! Honestly: I thought I might get disapointed, because my expectations was so high! BUT - Audrey Woulard is an amazing photographer, and she delivered everything for two days!  She was talking a lot, and it was just so useful! The other girls was amazing too, and we had a great time together! On the first day we shot some cute little kids, learning about "natural light", and shooting i "low natural light"....  Thanks for a great workshop, I've learned a lot, and still practising to get better!! (You can click on the pic to see them larger.)

This is Bernard, 2yo, and one of the twins.


The other twin, Beatrice!


Beatrice! I'd do a lot for those eyes!
This is Charlotte!


Charlotte and her au pair!


Charlotte and Bernard was playing together in the park.
The twins with their mom, Sandra.


This is the fab photographer Audrey Woulard! (The one and only...;) LOL) 


9 kommentarer:

Bling - our elf on the shelf sa...

Godt å høre at det er flere enn jeg som rangler. Men jeg kjenner at ranglingen tar litt mere på nå, når lille Noah vil ha mat kl halv 6 *knegg*
Jeg er så sjalu på de derre workshoppene dere driver å reiser på. Har bestemt meg for å starte sparinga til en allerede nå. Det er jo uansett ikke aktuelt nå som Noah er så liten.

Det med gjærbakst...
Det er jo nemlig det Heidi. man kan nesten ikk være trebarnsmamma å ikke kunne sette en pizzadeig en gang... Flaut er det *lol*
Og litt trist da, å ikke kunne diske opp med nystekte boller en vinterkveld når ungene er nydusjede og slitne etter en lang og kald dag. Men det er med meg som med deg, jeg har ikke prøvd skikkelig. Ikke gidda for å være ærlig. Men nå tror jeg jeg er der. Neste på lista er vel at jeg får lyst til å plukke ugress. Oh well, alderen spiser seg inn på meg med andre ord *lol*

Gry Offernes sa...

Det er nesten så jeg griner!! Hvordan i f... får dere det til?!?! Helt fantastisk nydelige bilder, Heidi - hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg tippet at det var bilder som Audrey hadde tatt!! Brukte dere reflektorer? Og ser at det er sol - hvordan unngikk dere harde skygger? Diffusor?? Spørsmålene hoper seg opp!! Og du - neste gang så reiser vi sammen på en eller annen workshop, ikke sant?

klemmer

Berit K. Høyland sa...

Bare så det er sagt med det samme, Gry; Vi blir 3 stk på den turen!! :) Jeg vil nemlig også være med! :)
Jeg er så glad for at det ble vellykket og det er jo mulig å se på bildene! Helt enig med Gry; disse kunne vært tatt av AW!! Du er FLINK, Heidi! :)

Kjempegøy å se - og det var på HØØØØØY tid!! :P Har jo gått og venta på dette blogginnlegget i halvannen måned!!

Kjerstin sa...

Fantastiske bilder!!! Amazing! :D

Tror jeg tar med meg ungene en tur til deg og får en photoshoot - eller du kan si fra når du skal til Bergen en gang, også kan vi ta noen bilder her i ruinene våre - lyst til det? ;D (De hadde du digga å ta bilder i, tror jeg ;)

Vi har vært alt for dårlige til å ta skikkelige fotografbilder - bare 1 gang, faktisk, da Ole André var litt over 3, Eline 7 mndr og Malin ikke født enda! Shame on us!

Dagrun sa...

Så heldig du er som har vært der, og knallfine bilder!!! Virkelig!

Unknown sa...

Gosjoggosj Heidi, for noen fantastisk vakre og knællbra bilder du har tatt!!! Moro å se du virkelig få noe ut av slike workshopper, jeg ser det er verdt å tenke på...
Du er kjempeflink!!!

Kathrine sa...

Skjønner du har hatt et flott kurs:) Mange fine bilder!

:-)

Anonym sa...

Heidi - these are fantastic....WOW! I love looking back at the photos, my memories are fond from those two days. I also had the privilige to meet all you talented photographers. Please stay in touch and thank you also for your kind comments on my blog.
Jen xx

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er

Søk i denne bloggen