lørdag 11. desember 2010

Hjemme hos...

Jeg tar endel bilder hjemme hos folk. Det er utrolig gøy! Det at barna er trygge i eget miljø, synes jeg vises igjen på bildene. De er mer avslappet, og smilene sitter litt løsere. Dessuten har de masse de vil vise fram til fotografen, og det er jo veldig spennende! :)
I høst var jeg hos lille frøken Miriam på 1 år! De bor i flotte og landlige omgivelser til på Gilja, og motivene dannet en laaaang kø i hjernen min! :) Vi fotograferte litt i hagen, og deretter gikk vi en liten tur i området.
Er det ikke idyllisk??

Veldig kjekt å kaste steiner i elva!
Denne "damen" har egen juletreskog! Herlig til gjemsel!Retro-jakke med verdi utenom det vanlige! Den har nemlig vært mammaen sin da hun var lita! :)12 kommentarer:

Anne sa...

Nei har du sett på lita prinsesse. Og for noen flotte bilder du har tatt Heidi.
Det ene er finere enn det andre her, og jeg smiler litt for en ser den litt ustø, stabbete gangen i bildet faktisk. Tror derfor det på landeveien ble min favoritt her, men søt sa du, hælle dussan.

Smart da! i kjente omgivelser. Det er noe annet enn når jeg og bruttern skulle til fotograf som små du. Tenker på det nå, når en ser disse fine barnebildene rundt om, for en parodi det var. Stivt pynta med nesten vasskammet hår satt vi der, og jeg husker jeg gremtes av min mindre broe, tykk som en bolle, og jeg måtte ha gutten på fanget, gusj og gru, men i dag du 2 meter og slank :-) tidene forandres og godt er det. Men det hersens bilde henger på veggen til mine foreldre ja :-) Husker enå hvor kry jeg var av det blå skinskjørtet jeg hadde på, he he

Lassvis med snø kom her i går, i dag regn regn regn. Vel, en får pusle litt til jul da, ute er ingen plass å holde til i alle fall. Håper nå bare ikke det blir frost igjen oppå dette, for da blir det skittens mye gipsing på denne kjærringa ja, og I hate it!

Kos deg stort i adventstiden du også Heidi. Ikke stress, men nyt litt hver eneste dag.

Varm Anneklem til deg.

Pia sa...

Virkelig flotte og varierte bilder!

2søtesmå sa...

For en flott samling bilder. Modellen var jo supersøt hun også. Veldig lurt med fotografering i kjente omgivelser. Litt enklere å fange det "kjente" uttrykket da. Vi hadde våre to snupper i studio da de var ett år. Hadde ei som strålte som en sol og var veldig fornøyd. Hun andre syntes det hele var veldig skummelt og hadde så absolutt ikke lyst til å smile og leke på kommando.....


Nå er vi inne i en periode der de har ett eget utrykk for bilder. Ikke akkurat et sjarmerende smil, men heller et stivt smil med masse tenner. He, he de er gode uansett!

Håper du ikke sliter deg ut med alt som "må gjøres" før jul, men at du tar pauser og bare nyter!

Klem fra Eilen

Kathrine sa...

Du er flink med bilder av mennesker! Og barn:)) Flott samling du har tatt!

:))

Liv Johanne sa...

En flott serie! Er nok lurt å ta bilder i hjemmemiljø,- særlig når det er så fint som her :)
Ha en super helg!

HildeTarBilde sa...

Du tar utrolig flotte bilder, veldig inspirerende! Jeg har virkelig sansen for bilder av denne typen, ute i naturen og med litt fargede omgivelser, fremfor ofte "litt stive" studiobilder. Nydelig!

Jeanette Jess1 sa...

Så mange flotte bilder ;)
Ei skikkelig lita sjarmjente ser det ut som ;)

Jeg tar også masse bilder hjemme hos folk, det er uten tvil en kjempefordel, og ungene er jo helt i sitt ess ;)

skjønner ikke fotostudio som kan sette av 45min til barnefotografering i ett ukjent studio, jeg har aldri brukt mindre enn 1,5 timer hjemme i kjente omgivelser ...

Håper du har ei flott førjulshelg ;)

Unknown sa...

Så lurt å dra hjem til dem; er nok lettere å få fram smilet og tryggheten da ja.

Falt pladask for bildet av lillemor på landeveistur med husene og fjellet i bakgrunnen; et postkort som får selv urbane meg til å lengte ut til natur og småbygd :-)

drømmefabrikken ♥ sa...

Så nydelige bilder, jeg er veldig glad i utebilder av barn! Skulle ønske at vi hadde et klima i Norge til sånne typer bilder hele tiden. Er ikke så kult med øsende regnvær i kombinasjon med dyrt kamerautstyr. Liker veldig godt konverteringene dine:-) Nice job!

Gry sa...

Tihi - søt lita tulle! Og helt enig - bilder i hjemlige omgivelser er helt klart å foretrekke. Så sant det ikke øsregner ute og de kun bor i en liten leilighet... :-)

Bling - our elf on the shelf sa...

For en fantastisk bildeserie Heidi. Minner meg litt om My4Hens sine bilder faktisk. Hun tar alltid så mange flotte utebilder, akkurat som deg.

Noah er vistnok lik pappan sin ja, det er flere enn deg som sier det :) Og pappan på sin side stråler som en sol hver gang noen kommenterer det ;) Jeg, jeg har etter tre barn innsett at jeg har svake gener *fnis*

Jula kommer i en fart nå, om du er ferdig eller ikke. Tenker koset blir det samme, selv om det ikke er tørket støv av skapet innerst i gangen.

Ha en fin fredag.
klem

Anonym sa...

Flott serie! Herlige farger- massevis av variasjon og fine utsnitt. Og ei superskjønn frøken:)

Søk i denne bloggen