tirsdag 10. januar 2012

"Her på Hommersåk" (1),(2) og (3)

Godt nyttår!! 
Her på Hommersåk (1) ble fjorårets bloggeavslutning, og starten på 2012, noe laber!! Bare å innrømme det! Det er jo veldig gøy å blogge, men av og til så går livet litt fort i svingene, og høsten 2011 var slik for meg! Fotograferingen tok nye høyder, og i tillegg hadde vi flyttet og skulle etablere oss i nytt miljø! Et par "skuddårsmåneder" der man får en ekstra dag og to hadde nok hjulpet på!
Her på Hommersåk (2)  har jeg fått eget studio, og det ser ut som det kan fungere fint, men det må gjøres noen forbedringer! "Prosjekt Studio" er derfor satt litt på vent! Men før jul hadde jeg likevell en liten prins der til fotografering! Etter litt startproblemer for fotografen (les: kaldt rom...) sovnet prinsen, så vi fikk tatt bilder av han! Men han var mye våken også, og kikket seg rundt, og var bare så deilig og herlig som så små prinser kan være!
Her på Hommersåk (3) har vi fått noen superkoselige naboer! Fruen i nabohuset mestrer det meste innen husmorkunsten, og det inkluderer bla strikking og hekling! Og det skal jeg nå få nyte godt av! JUHUU!! Hun har startet en liten produksjon av "props" til de søte små prinsene og prinsessene som jeg fotograferer, og det brune "bamse-settet" under her har hun laget! Nå har hun et ferdig bestemorsteppe, og flere props! Må nok presentere henne her etter hvert! :)

4 kommentarer:

Liv Johanne sa...

Så koselig å se et innlegg fra deg igjen, da :)
Morsomt å få en nabo som hjelper til med props for deg!
-sa jeg forresten at bildene var supersøte? -mente det iallefall ;)

Anne sa...

Godt Nyttååårrrr Heidi vennen :-) og godt det her ble litt liv igjen på bloggen, måte på tørke å, he he

Makeløst like mirakel dette var!! og skal si du er dyktig jente :-) nesten så en har lyst til å starte produksjon igjen, av en liten tass, men... eggene er utgått på dato her sikkert.

Anneklem til deg men ønske om mange mange blinkskudd i 2012.

Charlotte - FO² sa...

RIktig godt nytt år!!
Superherlige bilder du har fått til i studioet :) Og du er superheldig som har så flink og snill nabo ja :)
babyens outfit på bildene er superherlig!

Bling - our elf on the shelf sa...

Du, det er virkelig alt for lenge imellom innlegg fra deg om dagen. Men, jeg har jo vært der selv, så jeg hører hva du sier, for å si det slik :) Her har jeg fått mamma til å snurre fingrene. Tenker jeg skal "søke" etter to nyfødte av hver sort ut over våren bare for å teste ut propsene. Hva er grei deal da? Jeg fotograferer og prøver ut de props jeg vil, de får 5 fullformatbilder for strevet (med mulighet for å kjøpe til bilder om ønskelig)? Hva er grei deal liksom? De blitzene ja... Jeg har det ikke i hodet hva de heter, men det skal jeg da sjekke opp. De fungerer fint til mitt bruk enn så lenge i allefall :) Nydelig bilder foresten :)) Klem

Søk i denne bloggen