søndag 9. mai 2010

Russejakt....

Her på fredag var det nydelig vær! Andreas (5 1/2) og David (4) går halvt i barnehage, og denne fredagen hadde de fri! Det var lenge siden vi hadde tatt tog, og det ble målet for dagen! :) Ta toget til Sandnes og kjøpe is! Våre gode venner Aleksander (3) og Celine (8, som hadde tidlig fri på skolen) og mamma'n ble også med!

I Sandnes finnes butikken "Seland"! Alle pappa'er vet om den!! De har alt som kan tenkes av bensindrevne, radiostyrte biler, båter og fly! Et eldorado for gutta-boys! Der fant vi veien inn, og mannen bak disken har tidenes drømmejobb! Han var særdeles hyggelig mot oss, og gjett hvem som fikk en DEMO på gata av en skikkelig kul radiostyrt bil!!! 
Vi måtte stå lenge i vinduet før vi klarte gå videre! Ser dere David og speilbilde hans nederst til venstre? Her er det snakk om å klistre seg inntil vinduet! :)
Våre barn har ikke forstått så mye av dette med russekort, (de er jo heller ikke så store ennå,) og har ikke fått det med seg - før i år! Faktisk ikke før denne helt spesielle fredagen! Det rant virkelig et lys opp for Andreas! Sandnes var nemlig full av russ som skulle på russetreff i Kongeparken, og de gikk rundt og koste seg i byen! Barna ble helt ville, de sprang som gale etter russ, og for Andreas tok det helt av! Plutselig ropte han: "RUSS!!!" - og så sprang han!! Og vi mamma'er - som hadde tenkt å daffe gjennom gatene sammen med barna - hadde vær fulle hyre med å holde følge med dem!

 Andreas samlet inn 94 russekort på 2 timer! Celine hadde også en stor bunke!
Vi kjøpte oss is på McDonald! David nøt sin i fulle drag, Andreas spiste sporadisk, mens blikket hele tiden flakket etter flere russ. Til slutt smeltet isen. Det sier alt om engasjementet!!

En velfortjent pust i bakken, midt i russejakten! :)

4 kommentarer:

Sverre sa...

Hei Heidi.
Nå har Brith-Jorunn og eg sett på ein del av dei flotte bildene dine. Spørs om me ikkje kjem med heile familien for å bli foreviga ein gang. Det blir nok ein passelig utfordring for ein fotograf, å få sju stk til å sjå normale ut på same bildet:)

Siw Aina sa...

Wow, 90 kort på ingen tid. Det var der jeg skulle ha vært som barn forstår jeg. Her ute var vi heldige om vi klarte å samle 15 ;)
Ser ut som en flott dag altså, den som kunne ha tatt toget til byen *drømmer*

Er det Arya templates som testes ut?

Siw Aina sa...

Og... Et gavekort venter på deg min venn :)
Mail meg, og jeg sender deg koden :)

Scapa sa...

Hehe, Sofie og Amalie hadde dødd på seg om de hadde vært der. Russekort er visst det helt store for tiden...

Det der siste bildet var utrolig tøft, gjengen på russekortjakt ja!

Søk i denne bloggen