søndag 20. desember 2009

Facebook og modell på 5 år


Jeg var VELDIG skeptisk til Facebook før. Nå er jeg hekta, men før: SKEPTISK!! Da vi skulle til Thailand i februar 2009, (og være der 1 mnd), fant jeg ut at Facebook var en flott måte å sende hjem hilsener og bilder til venner og kjente! Dermed var det gjort. Det poppet opp med gamle kjenninger fra barndommen og skoletid, og det var UTROLIG GØY!!
En av dem jeg har fått kontakt med på "feisen," er Anne Karin! Vi gikk sammen på barneskolen fra 1. - 9. klasse! :) I desember ville de ta familiebilder, og tok kontakt! Hennes HERLGE datter, Siri Daniella (5), var utrolig lett å ta bilder av! Skulle tro hun var modell: Hun poserte, hun var avslappet, hun gjorde alt jeg spurte henne om! Og vi hadde det GØY sammen! :) Har fått lov til å legge ut noen bilder vi tok! Ser dere hvor flink hun er??Til slutt et bilde i prinsesse-sofaen! Den var midt i blinken for en liten prinsesse på 5 år! :)


5 kommentarer:

Berit K. Høyland sa...

Bilde nummer to er bare helt rått!!!! Kjenner ikke ungen, men vil ha henne på veggen!! ;) hehe...

Bra jobba, Heidi!! :)

Anonym sa...

Fantastisk flotte bilder, Heidi! Du er veldig dyktig! Og så er det lettere å "forme" andre sine unger da vettu ;) Så du er på facebook du også? Jeg skulle "aldri" registrere meg der, men joda er der jeg også. Skal sannelig lete deg opp med èn gang. Håper du og dine får en riktig god jul og et fabelaktig nytt år, Heidi!

2søtesmå sa...

Så flotte bilder og en fantastisk modell!! Ha en flott førjulsuke! :)

Gry Offernes sa...

Wow!!! Både modellen og fotografen legger jeg meg flat for! Så utrolig flink du er blitt til å ta bilder! Har du laget studio selv, eller leier du?

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så inspirert jeg blir av alle disse kjekke kommentarene! Sååå kjekt dere liker bildene mine!!

Arya: Jeg leier et studio i Stavanger på timebasis. Drømmen er mitt eget studio i kjelleren, men der er foreløpig et stort lekerom - og det trenger vi! :)

Søk i denne bloggen