onsdag 23. desember 2009

God Jul :)

Har lyst å dele noen bilder fra det fantastiske snøværet vi har fått her i Stavanger! Tror ikke ungene har opplevd SÅÅÅ mye snø på en gang før! Det blåste kraftig, og det var bitende kaldt, men de koste seg! (og vi voksne og....) :)


Andreas:


David:


Rebekka:


Bitte-lille-julaften pyntet vi treet dette året. Pleier alltid gjøre det lillejulaften, men nå var vi klar for pynting, og da bare satte vi igang! Som regel er det JEG som pynter treet når barna sover, og de våkner julaften til ferdig pyntet juletre. Det pleier være stas! Men i år hadde de lyst å være med, så allemann var i sving med kuler og glitter! Min venninne Torill var også med, hun er reservetante for barna, og det er veldig stas med henne! :)

Andreas i dyp konsentrasjon:David: "FERDIG!!!"


Rebekka synes glitter er flott:


Mer glitter, før stjernen skal festes i toppen. Rebekka og Torill samarbeider godt::TAKK FOR ALLE KOSELIGE KOMMENTARER DERE HAR GITT MEG PÅ BLIDENE MINE!
ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN GOD JUL OG GODT NYTTÅR!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så artig at dere har fått snø i Stavanger. Det er antagelig ikke så ofte det skjer? Ja, nå er det faktisk jul, endelig. Koselig å se unger og julepynt, de blir så andektige - og jeg regner med de er spente. Det er Mali også, enda hun er "stor" og 12 år :) Ønsker deg og dine ei riktig fin jul og et friskt godt nytt år!

Terese sa...

Andreas i dyp konsentrasjon er et veldig bra bilde. Du er så kreativ!

Gry Offernes sa...

Å, det så koselig ut!!! Du får nyte tiden dere har nå, snøen og været så lenge det er på plass. Kjenner jeg vestlandet rett så regner det om ikke så lenge....

Ha en riktig så god jul, Heidi!!

Stor juleklem fra meg!

Berit K. Høyland sa...

Åhr, for noen herlige bilder!! De snøbildene er jo nesten surrealistiske! Kan ikke huske sist det var skikkelig vinter hjemme! Her har vi også full vinter, men det er jo sånn det skal være her :)

Bildet av Andreas og juletreet var helt "schmock!" :) Herlig!!

Takk for i år! Kjekt å dele hobby/lidenskap med min kjære svigerinne! :)

Glad i deg, Heidi! :)


xxx

Unknown sa...

Og god jul til deg og dine også!

Moro med snø ja, men personlig begynner det igrunnen å være nok nå... Barna er ellevill da, så litt artig er det jo lell ;-)

Flotte bilder som alltid!

ElinSire sa...

Herlige julebilder :) Håper du og dine har hatt noen fine dager.

Fortsatt god romjul :)

Søk i denne bloggen