tirsdag 7. september 2010

Septembersol, og prinsesse Miriam!

Været om dagene er bare supert for meg! Jeg fotograferer med naturlig lys, og sola er bare såååå snill og god om dagene, jeg er sååå fonøyd med samarbeidspartneren min! :)
I går hadde jeg besøk av min nyyydelig lille tante-jente, Miriam! Hun er 2 år, og er til å spise opp! Det lyse håret og de brune øynene er så vakkert, kombinert med september-sola! Jeg trengte en liten modell, så det kunne ikke annet enn å bli en fotoshoot på marka ved siden av huset vårt! Carpe Diem! I dag er det skyer i tonnevis!!

Er hun ikke nyyyyydelig??

This is my niese, Miriam 2yo! She's a beauty with her blond hair, and those brown eyes! :) She and her mother came visiting yesterday, and we had a great time, shooting in the sun! The sun in September is so great, soft and warm light! Well, she's a busy little girl, and these are the pic she stood still! :) LOL. She's adorable, isn't she??14 kommentarer:

Silje - Et Fotografisk Minne sa...

Hun var skjønn! Dette var en herlig bildeserie! Masse sjarm :)

Berit K. Høyland sa...

Nyyydelige bilder, Heidi!!! Og så stor Miriam har blitt!!! Hun er ei nydelig jente! Heldige Trine som får disse flotte bildene av prinsessa si!

... men .. jeg som trodde det var prinsessebilder av MEG som ble lagt ut ... Poserte jeg virkelig forgjeves??!!! :P

Pia sa...

Virkelig skjønn, ja!Og helt nydelige bilder!

Liv Johanne sa...

Nydelig jente og en flott serie! Bilde nr 4 var så utrolig sjarmerende :)
-Ja, det er supert lys nå, så nå må jeg snart ut og fotografere igjen, for nå er endelig huset ferdig, så nå kan jeg hengi meg til favoritthobbyen igjen :)

Unknown sa...

Skjønne skjønne bilder, Heidi; du er dritflink! Blir inspirert til å knipse når jeg ser bildene dine, takk :-)

Bling - our elf on the shelf sa...

Naaaw, så utrolig søt hun er :)
Lyset er virkelig vakkert nå. Jeg driver å planlegger en tur over fjellet om ikke lenge, for snart er det ett fargespill uten like der oppe. Hadde jeg bare vært god på naturbilder og hadde jeg bare hatt en vidvinkel... Ja, ja, det står på ønskelista. Både ønsket om å bli god på naturfotografering og nytt objektiv ;)

Ok da, jeg ser at 1000 kr var i overkant mye. Men hun kunne i det minste ha rynka på nesen, så jeg hadde sittet igjen med en følelse av at det faktisk kostet henne litt å tygge i seg den røde sterke grønsaken *roll*

Anne sa...

Wow!! det frørste bildet av lille prinsessa her, det gikk rett hjem i dette hjerte, noe så sinnsykt flott :-) skikkelig god er du gitt!
Bitte litt missunnerlig faktisk over at dere har så mange søte små som villig stiller forran linsa, ikke enkelt med den 17 års-klanen som går inn og ut gjennom døra her om dagene :-) De heiser bare skuldre og er seg så likegyldig til det meste i grunn.
Nei, dete var en virkelig hjerteknuser av de sjeldne spør du meg.

Vakker årstid og fint lys ja, høsten er bare så min årstid det og jeg koser meg så. En god ro brer seg i kroppen og naturener jo så flott, selv om den er i forfall.

Kjedelig da du, bruken arm, håper for all del det er et enkelt brudd som lett lar seg kurere. Men det er vel først når vi `mister`(for en liten tid) noen slike funksjoner en skjønner hva en virkelig har i hverdagen ssom en ikke tenker over rett og slett.
Du får ha god bedring Heidi, og visp er alle brudd leget skal du se, slk at du er helet til å starte juleforberedelsene.

Anneklem en tidlig morgen

Kathrine sa...

Nydelig ja! Og flotte bilder:)
Jeg er nesten helt avhengig av sollys når jeg fotograferer. Bruker aldri blitz, og elsker morgensol og kveldssol, altså lavt sollys. Da koser jeg meg:)

Marit og Leif Thingbø sa...

fytti så flinke du e Heidi. Eg heie å¨deg. Klem fra Tanzania

Gry sa...

Du har jo bare tatt steget opp til de riktig så profesjonelle fotografene, Heidi! Helt utrolig flotte bilder - jo da, modellen er til å spise opp, men det hjelper ikke det dersom fotografen ikke vet å fange øyeblikket! Ser du har fått øyene opp for lyset - skulle så bare inderlig ønske en aldri så liten tur på en viss workshop... :-(

Gry sa...

Du - jeg måtte bare studere bildene litt nøyere. I øynene hennes på et av bildene ser det ut som om du bruker reflektor. Stemmer det? Jeg sliter med å ta bilder i sollys, nemlig...

klem

Bling - our elf on the shelf sa...

Kjære søte Heidi!
Jeg har forsøkt å sende deg mail for å takke ja til opskriften, men får bare "delivery failure *cryyyy*

Klem fra siwaina78@hotmail.com
(du tok hintet med mailadr? *ser søtt på*)

drømmefabrikken ♥ sa...

Helt fantastisk nydelig! Og utrooooolig vakre bilder også!! Wow, rått!

Unknown sa...

Nyydelige bilder Heidi! så herlig med det lyse håret som skinner is solen:)

Søk i denne bloggen