tirsdag 2. november 2010

Familien Nessa er en herlig gjeng....

....... som jeg fikk ta bilder av i sommer! :) Mor og far + 4 mer-eller-mindre-små barn! :)
Jeg liker veldig godt å ta familiebilder! Det har lett for å bli MANGE bilder!
Jeg tar livsstilsbilder, - bilder som gjenspeiler personlighet, interesser osv. Målet er å skape et visuelt inntrykk av både store og små! Det er utfordrende både for kunde og fotograf! :) Men det er utrolig gøy! De fleste ønsker bildene i en flott album, og det blir et unikt minne for hele familien!
Her er et lite utvalg av denne flotte familien, og som dere ser så er det en sprek gjeng, der sykkelen og fotballen er viktig! :)litt koseslåssing med far er gøy for 3 brødre! :) Når far atpåtil går i bakken er det KJEMPEgøy!! :)

Tror bildet under her, er et av mine favorittbilder - på lang tid!! Det er både gutten, og den stemningen han skaper med uttrykket sitt som "gjør" dette bildet så unikt.
I tillegg har jeg truffet veldig bra med blender og lukkertid! LOL!


11 kommentarer:

Liv Johanne sa...

En trivelig serie, som det er tydelig ligger mye arbeid bak..
Herlig gjeng! En bitteliten favoritt er vel bildet av den nydelige jenta liggende på magen i gresset :)

Berit K. Høyland sa...

Se der var de ute av boksen! :) Sååå fine, heidi! Jeg er enig i at det siste er flott, men her er det virkelig mange fine! Syns det "klinebildet" :P var flott!

Du er dyktig, kjære svigerinne!

*klem*

Gry sa...

Veldig bra, Heidi!! Enig - bildet av gutten er kjempebra! Men skulle gjerne sett det i farger også?

Ellers har jeg hatt privatundervisning i Lightroom i dag - og har kost meg glugg i hjel! Fantasatisk følelse å få svar på alle spørsmålene mine - og se at her kommer tiden på arbeidsflyten til å gå kraftig ned. Så blir det tid til mer fotografering!! :-)

klemmer

Pia sa...

Flotte bilder av en flott familie!

Bling - our elf on the shelf sa...

Åh Heidi, denne serien var utrolig flott. Enig med deg ang det siste bildet :)

Og han goingen unde her smeltet virkelig hjertet mitt altså. Selvsakt kunne han ikke fly rundt å smile når han samler stein i munnen ;)
Neeei du, begge seriene er utrolig flotte.
Hadde du bodd nærmere skulle du ha fått lært meg ett og annet :)

Klem

Unknown sa...

*pssst; jeg er tilbake ;-)*

Flotte flotte bilder Heidi! Synd du bor der du bor, eller at vi bor her vi bor; for det er jo ganske langt unna. For jeg skulle gjerne hatt deg til å ta bilder av oss ja!

Bling - our elf on the shelf sa...

Heeidiii ;)
De stettfatene finner man til en slikk og ingenting på Nille av alle steder, både i 2 og 3 etasjer. De ligger i esker og kan være vanskelig å få øye på.

Klem

Anonym sa...

Flotte bilder Heidi! Du formidler kjempefint hvem denne familien er :-) Liker godt måten du har tatt bildene av paret, og jenta i gresset var bare nydelig.
Du er flink altså!!

Klem fra Alice

drømmefabrikken ♥ sa...

Så fin bildeserie, Heidi! Jeg er enig med deg angående det siste bildet. Komposisjonen, konverteringen og utrykket til gutten harmonerer perfekt:-) Bra jobbet! Ha en riktig god helg! Klem

Kathrine sa...

De to nederste bildene likte jeg godt!

:))

2søtesmå sa...

Så flott og stemnigsfulle familiebilder. Skulle gjerne ha bodd nærmere deg altså. Har en drøm om å få noen gode familiebilder av oss 4.....

Har ikke glemt utfordringen fra deg. Jobber med saken! ;)

Søk i denne bloggen