søndag 7. november 2010

Forsøksbilde!

Her er to søte små søstre, Johanne og Valborg Marie! Jeg tok bilder av dem i tidligere (kommer), og hadde en liten shoot med dem i studio også! Det øverste er et bilde som jeg ville prøve ut! Jeg liker det egentlig godt, og det lager et stilig kryss i hele bildet, ser dere det??
MEN - det ble ikke slik jeg tenkte. Hva bør jeg gjøre med det?  Jeg har en følelse av at noe ikke stemmer med det, men kan ikke finne ut hva...!  Hva sier dere, mine bloggevenner?? Bildene er klikkbare.
Tyll og perler i lange baner! Akkuratt som småjenter vil ha det!

7 kommentarer:

drømmefabrikken ♥ sa...

Jeg syns bildene ble søte jeg, men hvilken look var det du ville ha som du ikke fikk til?

Anonym sa...

Synes bildene er fantastisk fine. Jeg klarer ikke å se hva du ev. bør gjøre med det øverste. Flott lys og herlige kontraster! Du har virkelig utviklet deg til å bli en mesterfotograf, sååå mange kjempefine bilder nedover her. Takk for titten - keep up the good work! Ha en fin søndag!

Unknown sa...

Nydelige jenter
og nydelige bilder!
Ikke noe å si på disse!!!
Gleder meg til å se resten!! :-)

Liv Johanne sa...

jeg forelsket meg helt i det første bilde med en gang, og er veldig usikker på hva det er du ikke er helt fornøyd med her.. -men om det er noe, kan det være at håret har blitt litt livløst og "hardt"på den mørke siden på toppen og helt nederst pga av studioblitz eller noe?? Det må være det eneste, for ansiktet, uttrykket og s/h-balansen er helt bedårende! :)
Liker det bare så godt!

Anne sa...

Nemmen jente??? hva er galt med disse sier nå jeg??? jeg ser i alle fall ikke det døyt, men så er da jeg vbare en liten amatør også, uten portrett erfaring overhode. MEN å se forsjell på noe flott og noe misslykka, ja det er jeg da i stand til men.... ser intet `feil` her jeg.

Selv falt jeg hodestups for det siste her, så deilig på en måte at den lille prinsessa har fokus på noe annet enn fotografen, helt opptatt av ande ting, og det lite jeg stort her Heidi.

Anneklem fra huldra i vinterland.

Alice sa...

Heihei Heidi:-)
Synes bildene er nydelige!! Uttrykket og komposisjonen til jenta øverst er bare perfekt. Om jeg skulle mene noe teknisk, savner jeg kanskje detaljer på kinnet hennes- mulig lyset skulle vært mer rett på eller fra denne siden? Jeg vet ikke, er ikke ekspert på sort bakgrunn og belysning... Uansett: det er du som er kunstneren, og du skaper de uttrykkene DU vil i bildene dine. Så kan egentlig vi pirke så mye vi vil:-)
Jeg synes du er kjempeflink!

Klem fra meg

Unknown sa...

Herlige bilder begge to på hver sin måte. Må si jeg falt for det første, nydelig uttrykk jenta har..

Søk i denne bloggen