søndag 13. mars 2011

1 åring med sansen for.....

hatter, smykker og stæsj!! Lille Emma Sofie er desidert den mest blide og strålende 1-åringen jeg har hatt på lenge! :) Og hun ELSKET hattene jeg hadde tatt med meg! Det ble full klaff, og jeg falt selvfølgelig pladask! :)
Hun var så flink til å leke, jeg la hatter, vesker og smykker der jeg ønsket henne, og hun satte seg ned og lekte med det! Can I ask for more?? :)
I tillegg har hun nydelige øyne og er superfotogen.......! :)
Takk til Emma Sofie og mammaen for herlig tid i studio, you made my day! :)Sjekk det perlehumøret!! Ikke rart jeg ble sjarmert i senk!


Det skal knuses noen guttehjerter med de blafrende øyenvippene, vil jeg tro! :)

11 kommentarer:

Liv Johanne sa...

Herlig serie av ei supersjarmerende jente!
Bildet nr 3 var bare helt fantastisk; Lys, posisjon,komposisjon og alt :)

Charlotte - FO² sa...

WOW, disse var virkelig lekre. Nydelig jente, og så utrolig tøffe klær :) bra jobbet!

Hørte du skulle innom studio, hadde så utrolig lyst til å være der å hilse på deg, men var på tur og kom desverre noen usle timer for sent :(

Får håpe vi får det til en annen gang.

Anne sa...

:-))) hun sjarmerte meg i senk også!

Pia sa...

Herlige bilder!

Marlene sa...

Koseli blogg du har og kjempeherlige bilder! :)

Gry sa...

Hei igjen, Heidi!
lenge siden sist! Jeg har nesten ikke vært innom bloggeverden på et par måneder, tiden flyr avgårde og alt annet enn det jeg egentlig skal gjøre får jeg gjort... Men nå har jeg kost meg nedover siden din, og ser du utvikler deg stadig som fotograf! Kjekt!!

Jeg sitter og teller knapper om å hive meg med et seminar med Audrey Woulard i Chicago til høsten, sammen med Brumm... Vet vel egentlig hva du vil svare, men helt ærlig, er det verd turen, reisen og pengene??

Blir ikke mange turene på meg til Stavanger - jeg flyr stort sett frem og tilbake på dagen. Men blir jeg der over natten snart så tar jeg kontakt. Våren i Stavanger / på Solastranda er vel ikke å forakte???

Ha det fin!! Klem

2søtesmå sa...

Så mange nydelige bilder! Nr 3 og 6 var mine favoritter!

Ha en god uke!

Marlene sa...

Kjekt du stakk innom meg, trivelig! Svarte til deg inne på posten også. :) Håper det går greit at jeg la deg til på blogglista mi.. Må nok stikke oftere innom her. :)

Kathrine sa...

Flott fotomodell! Det nederste bildet likte jeg best:))

Henrik Kreilisheim sa...

Ordentlig nydelige og vakre bilder, Heidi!

Anonym sa...

Det er nå ikkje så løye at denne flotte jenta på vel eit år er svært fotogen og begava. Eg er jo morfaren. Hu har jamen litt å slekta på.

Søk i denne bloggen