torsdag 3. mars 2011

Vanvittige Photoshop!

Jeg blir aldri utlært i Photoshop! Det er utrolig så mange muligheter det finnes! I dag har jeg prøvd meg på et "modellbilde", og jeg har justert på ALT i bildet under. Bare for gøy! Det er litt overdrevent, og jeg vet jeg har "strukket strikken" litt langt (he,he), men likevell så er det utrolig hva som går an! Og det er liksom litt sprøtt og kult på samme tid!

Det er min datter som er på bildet, og det er veldig spooky, egentlig! Jeg liker ikke bildet av den grunn!  Hun er bare 8 år, men jeg har forvandlet henne til en ungdom......! Huff, jeg er glad hun er slik hun er! Mammas gode jente!!

Bildet er virkelig ILLE i farger, så jeg har lagt det i S/H, det demper sminken jeg la på! LOL!Ha en god og naturlig dag!

7 kommentarer:

Fotograf Linda Gabrielli sa...

Interessant, Heidi. Det er jo dette som daglig skjer i magasiner og motebransjen. Det finnes uendelig med muligheter for hva man kan gjøre med et bilde i Photoshop og andre programmer. Jeg synes også det er gøy å sitte å prøve alle "spaker" :0).
Jeg synes hun er herlig som hun er!

Kine sa...

Ohlala, helt utrolig hva man kan gjøre. Begge bildene er fine på hver sin måte, du viser godt hvordan man kan forandre en person ved å dra i spakene...

Nydelig jente du har:)

Liv Johanne sa...

Veldig søt jente! Likte det første i s/h veldig godt. Det er jo noen ganger sånn at om du "tar`n helt ut" i PS, så gjør det liksom ikke noe, for da blir det likevel en hensikt bak det du gjør, og da gjør det ikke noe om det er "over-redigert"-det blir en del av uttrykket og helheten (kronglete sagt, men jeg håper du skjønner hva jeg mener)

HildeTarBilde sa...

Oj, skremmende! Skulle nesten ikke trodd det var samme jenten.. Jeg liker også å leke meg i photoshop, men klarer sjelden å stoppe i tide, så ender nesten alltid opp med et overdrevent og mislykket bilde som blir slettet med en gang :)

Charlotte - FO² sa...

Hehe, herlig! Det er moro å leke seg litt i PS, og så lærer man alltids noe nytt når man leker seg for moro :)

Unknown sa...

wow... great shot! Have a nice weekend! Manu

drømmefabrikken ♥ sa...

Ja, photoshop er et mektig verktøy på godt og vondt. Man kan få et ganske forvrengt bilde av virkeligheten hvis man blar i de glossy magasinene gitt:-)

Ha en fin søndag!

Søk i denne bloggen