torsdag 28. januar 2010

Monstertruck-kake

David ble 4 år på søndag! På bursdagene til barna har jeg innført den tradisjonen at de skal få velge bursdagskake selv. Og det har vært mange rare bursdagskaker! :) Engle-kake, sommerfugl-kake, ferje-kake, Hello Kitty-kake, Askepott-kake, motorsykkel-kake! Så nå var det Davids tur! "Eg vil ha monstertruck-kaga, mamma!"
Jeg må innrømme at David - tross sine snaue 4 år - sannsynligvis vet mer om monstertrucker enn meg. Så sjangsen til å gå på "ei blemme" når det gjelder støtdempere og hjuloppheng var omtrent 100%!  Til slutt endte jeg opp med en litt enklere modell, og gikk igang med deig, glasur, konditorfarge, brunt sukker, og.....ja.....æh.....sukkerkulør!!
Morgenen etter var det det første David spurt om: "Kan eg få se kagå mi??" Og den ble - til min store lettelse - godkjent!  "KUUUUULE!!"

Pakke-leken:


Rebekka bærer inn monstertruck-kaken med 4 lys:


Monstertruck-kagå!!
Alt er av samme glasur, bare forskjellige farger. På veien har jeg drysset over litt brunt sukker, slik at det skulle likne på grus og sand... :)


Fornøyd 4-åring:


"Bil-vei" kake! Det ble resultatet av langpannekaken som ikke ble til monstertruck...Bilene er innpakkede sjokolader:

8 kommentarer:

Gry Offernes sa...

Det du ikke klarer med gjærdeig tar du tydeligvis igjen med kakedeig!! Dette var jo helt fenomenalt! Regner med at det ble full klaff hos alle de som skulle få kake :-)

Ang mailadresse: tordogturi@hotmail.com.

Klem

Anonym sa...

Så flott ei kake. Ikke rart 4-åringen ble fornøyd! Gratulerer med vel overstått til David. Han var jo så flott med skjorte og slips! Ha en fin kveld!

Unknown sa...

Hallo a'du...! Jentene mine er småmugne for de må leve med en mor som ikke helt har dreisen på kaker... Toro er min venn, og langpanne med pynt er det mest kreative de får, stakkar...:-)

Fantastisk flotte kaker, Heidi!

Bling - our elf on the shelf sa...

Nå er jeg sinnsykt imponert kjenner jeg!!! Her er det også kakelaging, men de smaker bare godt, de ser ikke ut som et eventyr akkurat *knegg*
Flink du altså :))

Kjerstin sa...

VAO! Det var noen gode tips til kaker!! Utrolig stilig! :)

Kan jeg få spørre om hvor du får tak i sånne sjokolade-biler? Hadde blitt populært i guttebursdagen her også... ;)

God helg videre!

2søtesmå sa...

Så tøff kake!
Kan tenke meg at den falt i smak, ja! Prøvde meg på en prinsessekrone til 3-års dagen, men sliter med pyntinga altså. Har ikke skjønt det "sprøyteposepyntinga" enda...

Får trene litt frem mot våren! :)

Ha en fin dag!

Unknown sa...

... og så er det en utfordring til deg inne på bloggen min ;-)

Anonym sa...

ma sjekke:)

Søk i denne bloggen